بررسی گوشی سامسونگ مدل Galaxy S20 Plus

ساخت وبلاگ

گوشی S20 پلاس

سامسونگ یک شرکت کره ای و چند ملیتی است که از چنیدین شاخه تشکیل شده است این شرکت در حوضه ای مختلف از جمله لوازم دیجیتال، لوازم خانگی، صوتی و تصویری و حتی صنعت ساخت کشتی رانی فعالیت دارد.

گلکسی یکی از پسوند های است که شرکت کره ای سامسونگ برای گوشی های همراه و تبلت های خود انتخاب کرده است، که همگی این محصولات دارای سیستم عامل گوگل اندروید می باشد . گوشی موبایل سامسونگ مدل گلکسی پرفروش ترین مدل های گوشی موبایل در جهان می باشد، که شرکت بزرگ اپل رتبه دوم این رده را در اختیار دارد.

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی s20 پلاس 128 گیگ یکی محبوب ترین و پرچمدار گوشی های موبایل در میان جامعه می باشد. همچنین می توان گفت خرید گوشی s20 پلاس بسیار پر تقاضا بوده. شرکت سامسونگ یک کامپیوتر، یک کنسول بازی، یک دوربین عکاسی و یک صفحه طراحی را در یک دستگاه به نام گلکسی اس 20 پلاس جمع آوری کرده است. در ادامه به بررسی این گوشی خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

طراحی

در واقع می‌توان گفت که سامسونگ در طراحی سری جدید اس خود دنبال‌ رو شرکت‌هایی مثل اپل و گوگل بوده که از ماژول‌های تقریباً مربعی شکل در طراحی گوشی‌های خود استفاده کرده‌اند؛ اما سامسونگ در این گوشی‌ها از نوع مستطیلی شکل آن بهره برده است. یکی از دلایل محبوبیت گوشی‌های گلکسی نمایشگر خمیده آنهاست. از نظر کیفیت ساخت نیز به جرأت می‌توان گفت کمتر گوشی اندروید را می‌توان نام برد که به کیفیت سری s20 برسد. از هر نظر حس یک دستگاه زیبا و تمام عیار را در دست دارد.

دلایل زیادی وجود دارد که می‌توان این گوشی را از گوشی‌های ۲۰۱۹ اپل بهتر دانست؛ برای مثال گلکسی اس ۲۰ پلاس کمی باریک‌تر از آیفون ۱۱ پرو مکس بوده؛ بنابراین راحت‌تر می‌توان آن را در دست گرفت. رنگ‌های متنوع‌تری نیز نسبت به مدل‌های آیفون دارد.

شاید وجود یک نمایشگر بزرگ در این گوشی معنایش این باشد که فیس آنلاک آن کارایی زیادی ندارد؛ اما در مقابل از سنسور اثر انگشت اولتراسونیک زیر صفحه‌ای استفاده کرده است. به طورکلی این نوع سنسورها نسبت به سایر مدل‌های سنسور اثر انگشت عملکرد کندتری دارند؛ اما در s20 plus کندی آن به حدی نیست که آزاردهنده باشد و عملکرد قابل‌قبولی را از خود نشان داده است. امسال جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در این گوشی‌ها حذف شده، که در هنگام خرید گوشی برای بسیاری از کاربران یک امتیاز در نظر گرفته می‌شود.

اما از کارت حافظه جانبی نیز پشتیبانی می‌کند و می‌تواند برای برخی از کاربران یک امتیاز باشد؛ به این دلیل که گلکسی s20 plus از نظر حافظه تنها در یک نسخه عرضه شده است؛ اما جدا از موارد مذکور، این گوشی نقاط قوت زیادی دارد که از جمله این موارد می‌توان به برخورداری از دوربین عالی، پشتیبانی از شبکه ۵G و ۴G، آپشن‌هایی برای تنظیم نرخ نوسازی ۱۲۰هرتز و… اشاره کرد.

در ابتدا به کیفیت ساخت این گوشی‌ها اشاره کردیم، این پرچمداران کیفیت ساخت خود را مدیون استفاده از شیشه گوریلاگلس ۶ در بدنه و نمایشگر بوده درحالی که فریم هر سه از جنس آلومینیوم ساخته شده است. ابعاد گلکسی اس ۲۰ پلاس ۱۶۱.۹ × ۷۳.۷ × ۷.۸ میلی‌متر و وزنی برابر با ۱۸۶گرم دارد. ماژول دوربین در سمت چپ پنل عقب جای داده شده و به غیر از لوگو سامسونگ در پنل پشت مشخصه دیگری به چشم نمی‌خورد.

دکمه پاور و کلیدهای تنظیم صدا در قسمت راست این دستگاه جای گرفته‌اند. از نظر آپشن‌های رنگی هم شما انتخاب‌های متنوعی می‌توانید در زمان خرید این دستگاه داشته باشید. این آپشن‌ها شامل رنگ‌های مشکی، خاکستری، آبی، سفید و قرمز است.

نمایشگر

بعد از چند روز استفاده از S20 Ultra، بلافاصله به سراغ کار با S20 Plus رفتم، بنابراین مثل این بود که یک لایه را برداشته باشید. این دستگاه سبک تر و خوش دست تر است. پس مدتی استفاده از این محصول به این نتیجه رسیدم که با وجود اندازه بزرگ آن، این دستگاه بسیار خوب بالانس شده و در دست نگه داشتنش بسیار آسان است. سامسونگ رابط کاربری One UI 2.0 خود را طوری طراحی کرده که برای استفاده یک دستی هم مناسب باشد و این قابلیت در اینجا بسیار کار آمد است.
اولین کاری که بعد از روشن کردن اس20 پلاس کردم، این بود که نرخ ریفرش 120 هرتزی نمایشگر خیره کننده 6.7 اینچی AMOLED آن را فعال کردم که واقعا کار با آن را لذت بخش کرده بودبا اسنپدراگون 865 و رم 12 گیگابایتی، این دستگاه گویی پرواز می کند. چیزی که تعجب آور است، این است که افزایش نرخ ریفرش 120 هرتز تا چه اندازه تاثیر گذار است: البته بعد از مدتی این قابلیت هم کم اهمیت می شود در حال حاضر، باعث شده تا دستگاه هایی با نرخ ریفرش پایین تر به درد نخور به نظر آیند! اینکه این قابلیت به طور پیش فرض فعال نیست کم ناامید کننده است، گویی سامسونگ از یکی از بهترین ویژگی های دستگاه هایش دوری می کند.
البته، دلیل پیش فرض نبودن این ویژگی، جلوگیری از کاهش عمر باتری است، چرا که گفته شده وقتی فعال می شود، تا 25 درصد عمر باتری را کاهش می دهد. اما همانطور که در ادامه خواهید دید، از همان اولین لحظات استفاده از نرخ ریفرش 120 هرتزی S20 Plus لذت برده ام، به حدی که برای من ارزش کاهش عمر باتری را داشت. اگر می خواهید این دستگاه را بخرید، توصیه می کنیم که هر دو حالت 60 و 120 هرتزی را تست کنید و اگر در عمر باتری مورد نیازتان تاثیر زیادی ندارد، حتما از نرخ ریفرش بالاتر استفاده کنید.

دوربین

امسال ترند طراحی گوشی‌های موبایل بیشتر به سمت استفاده از لنزهایی با اندازه‌های نجومی مگاپیکسل رفته است. سامسونگ نیز تصمیم گرفت که یک بازنگری کلی در دوربین پرچمداران خود داشته باشد، به همین دلیل لنزهای بهتری را در گوشی‌های پرچمدار خود مورد استفاده قرار داد. ماژول سه‌گانه این گوشی شامل لنز واید ۱۲ مگاپیکسلی، لنز ۶۴ مگاپیکسلی تله‌فوتو و لنز اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی است. دوربین سلفی آن هم ۱۰ مگاپیکسلی است. در واقع می‌توان دوربین آن را مهمترین ارتقاء آن نسبت به گلکسی اس ۱۰ دانست.

به گفته سامسونگ، سنسور اصلی ۱۲ مگاپیکسلی کاملاً بازسازی شده و پیکسل‌های بزرگتر آن می‌توانند نور بیشتری را جذب کنند. در رابطه با کیفیت عکس‌های آن هم می‌بایست گفت که روشنایی عکس‌ها عالی بوده و رنگ‌های شاد و سرزنده‌ای را بدون اشباع رنگ بیش از حد، در اختیار شما قرار می‌دهد. عملکرد دوربین S20 پلاس نسبت به رقبایی چون گوشی آیفون ۱۱ و یا گوگل پیکسل ۴ قابل‌توجه است. سامسونگ در گلکسی اس ۲۰ و گلکسی اس ۲۰ پلاس سخت افزار دوربین مشابه‌ای را مورد استفاده قرار داده است.

سامسونگ گلکسی S20 پلاس

سخت افزار

امسال هم سامسونگ طبق روال سال‌های گذشته دو نوع پردازنده را برای سری پرچمدار سال ۲۰۲۰ خود در نظر گرفت. این سری از گوشی سامسونگ در بازار امریکا با تراشه کوالکام و در بازار اروپا و خاورمیانه با تراشه ساخت خود این شرکت یعنی اگزینوس عرضه شد. این امر انتقاد برخی را از این شرکت در پی داشته؛ به دین جهت که تراشه کوالکام عمکلرد بهتری را همواره نسبت به تراشه سامسونگ از خود نشان می‌دهد. گلکسی اس ۲۰ پلاس به ۱۲ گیگابایت رم از نوع LPDDR-5 مجهز شده است.

میانگین امتیازی که بنچمارک آنتوتو به این گوشی اختصاص داده ۵۱۵۰۹۸ است که یک امتیاز بسیار عالی در بین پرچمداران محسوب می‌شود. هسته‌های پردازنده Exynos 990 دارای حداکثر فرکانس ۲.۷۳ گیگاهرتز هستند. پردازنده گرافیکی آن هم Mali-G77 MP11 بوده و عملکرد بی‌نظیری خصوصاً در اجرای بازی‌ها دارد. در رابطه با قابلیت‌های نرم‌افزاری این گوشی هم خاطر نشان می‌شود که با رابط کاربری One UI 2.1 بر پایه اندروید ۱۰ اجرا می‌شود. قابلیت‌های نرم‌افزاری زیادی نیز دارد. برای مثال با قابلیت DeX می‌توانید به نمایشگرهای بزرگ وصل شده و یا اینکه همزمان می‌توان از طریق بلوتوث به دو دستگاه متصل شد.

باتری

چیپست اسنپدراگون 865، بهترین پردازنده ای است که در حال حاضر برای اندروید توسعه یافته. 12 گیگابایت رم هم این پردازنده پرقدرت را همراهی می کند که بسیار زیاد است. نکته جالب این دستگاه این است که می توانید سه اپلیکیشن را انتخاب کنید تا هیچگاه بسته نشوند. من این کار با اپ ها دوربین، Spotify و Pocket Casts انجام دادم.
بخش تحسین برانگیز تر، عمر باتری این اسمارت فون است. شبکه 5G هنوز در ایران راه نیافتاده، بنابراین نمی توان نظری راجع به آن داد ولی با ارتباط قوی LTE در مدتی که آن را تست می کردم، باتری 4500 میلی آمپر ساعتی دستگاه مدت زیادی دوام آورد.
اگر شیش تا هفت ساعت هم دستگاه را روشن نگاه دارید، باز هم در پایان روز 20 درصد شارژ خواهید داشت. برای عمر دستگاه، از 6:30 صبح شروع کردم و نیمه شب آن را کنار گذاشتم و هیچگاه به شارژر موبایل  نیاز پیدا نکردم.

جمع آوری

بی تعارف بگوییم، Galaxy S20 Plus بهترین عضو سری S20 سامسونگ است و یعنی بهتری دستگاهی اندرویدی حال حاضر بازار است. البته بدون نقص هم نیست، ولی به بی نقص بودن بسیار نزدیک شده است. با وجود ایراد های کوچکی که از نوع تصویر برداری آن داشتم و سنسور اثر انگشت نه چندان خوب آن، هیچ ایراد دیگه ای نتوانستم از عملکرد دستگاه بگیرم و این فوق العاده است.

با برچسب قیمت بالایی که این دستگاه دارد، اصلا نمی توان آن را یک گوشی ارزان تلقی کرد. ولی اگر به دنبال دستگاه تمام عیاری هستید که از پس هر کاری بر می آید و در برخی بخش ها نیز خارق العاده است، Galaxy S20 Plus بهترین انتخاب ممکن است. هنوز اوایل 2020 هستیم، ولی فکر نمیکنم به این زودی ها اسمارت فونی معرفی شود که بتواند تاج پادشاهی را از این دستگاه بگیرد.

مزایا

  • بهترین و با کیفیت ترین نمایشگر ممکن
  • طراحی کلاسیک سامسونگ و کیفیت بالای ساخت
  • مشخصات فنی و عملکرد پردازشی بسیار عالی
  • کیفیت بالای دوربین ها
  • عمر باتری تحسین برانگیز

معایب

  • سرعت و دقت نه چندان زیاد سنسور اثر انگشت
  • عملکرد نه چندان طبیعی دوربین در ثبت جزئیات صورت

 

گوشی کالا...
ما را در سایت گوشی کالا دنبال می کنید

برچسب : قیمت گوشی s20 پلاس ,قیمت گوشی سامسونگ s20 پلاس ,قیمت سامسونگ گلکسی s20 پلاس, نویسنده : مهران goshikala بازدید : 89 تاريخ : دوشنبه 1 ارديبهشت 1399 ساعت: 23:07